Lyssna på kroppen…


image

Det är lite klurigt när kroppen inte är helt hundra…..
Idag åkte jag till jobbet, mådde väldigt bra på morgonen och kände mig redo att jobba. Men jag mådde nog inte helt hundra. Började känna mig yr och fick lite suddig syn efter bara några få timmar.. Är inte helt av med biverkningarna av medicinen än tyvärr…
Men jag var nästan färdig för dagen så jag höll ut sista timmen. Sen lyckades jag tajma in en lunch med både mamma och pappa. Lyxigt när man kan ses sådär mitt på dagen. Sushi blev det, en av alla mina favoriträtter. Innan hjärttransplantationen så vräkte i mig massa sushi då jag hade läst någonstans att man inte fick äta sushi efter transplantationen. Som tur var stämde inte det och trots all sushi jag åt då så har jag inte tröttnat än!

När vi sitter och äter så kommer jag av en slump på att jag missat att ta mina mediciner! 4 timmar försenat! Det har hänt 2 gånger tidigare och jag blir lika chockad varje gång. Nu har jag blivit så van vid att ta medicinerna kl 9 morgon och kväll att det går på ren rutin. Därför är det extra märkligt när jag väl missar att ta dom.
Ringde transplantationsmottagningen för att få råd och de gav mig rådet att ta medicinerna direkt och sedan förskjuta medicintiden till 23.00 ikväll. Sen kan jag ta medicinerna som vanligt igen.
Åhh, blir så trött på mig själv! Men man är ju bara människa, får väl skylla på yrseln och att jag har alldeles för mycket att tänka på just nu… Känner mig så virrig.. :/

Ska försöka sova en stund och hoppas att det hjälper mot yrseln. Svårt att hela tiden behöva sakta ner när kroppen inte orkar… Vill göra så mycket! Får ha tålamod antar jag.. Längtar tills kroppen orkar igen!


9 svar till “Lyssna på kroppen…”

  1. Hoppas det blir bättre snart och att du kan njuta av våren.
    Jag kommer inte ihåg om det var du som var allergiker eller om det någon annan?

    • Tack Johan! Inte är det jag iallafall, skönt att slippa allergin nu när det sätter igång. Det är brorsan som är allergikern i huset. :/

  2. Du är så envis och stark, men som du själv säger, lyssna på kroppen. Ha nu en lugn och fin påskhelg. Stor kram!

    • Tack Eva-Lena. Jag lyssnade lite extra på kroppen idag och stannade hemma från jobbet. Var nog tur då jag mest har sovit hela daagen. Skönt! Önskar dig en lugn och go påskhelg. Stor kram tillbaka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.