Seg…


image

Varit en ganska seg helg och jag har sovit en del. I lördags var jag på Dubliners i stan en liten stund och kollade på rugby. Jag var där med min bror, min moster och hennes kille John. Rugby är ju riktigt kul att se på! Ny favorit sport kanske, vem vet?! ^^

Sen såg jag på en dansföreställning av Ildance som heter ”AND ALSO TIME” och ”NU”. Tyckte om föreställningen och det var skönt att se på dans igen. Längtar efter att få dansa igen och kan känna att hela min kropp vill kunna röra sig så som jag kunnat innan detta brutala halvår. Men jag försöker tänka att det kommer! När foten är igång så är det bara att börja dansa igen som gäller!
Sen träffade jag mina vänner på kvällen! Vi hade riktigt trevligt och det var kul att träffas igen och få prata av sig lite. Få veta vad de gör nu och hur det går för dom. Ville inte åka hem men kände mig ändå trött… ^^ Men det är ju alltid positivt att man vill stanna kvar!

image

Idag har Oskar, Jakob (mina bröder på första bilden) och jag lagat mat. Vi gjorde jättegoda pajjer. Det receptet som står på bilden är jättegott så de tipsar jag verkligen om!
Hittade det på nätet för något årsen. Skulle prova att laga paj för att se om jag tyckte om det.. Tycker att en paj lätt kan bli torr och tråkig.. Men denna pajjen med ädelost och bacon är så himla go!

image

Sen har jag delat mediciner för hela veckan idag… Dessa piller tar jag varje dag, 1:a gubben är alla morgonpiller och 2:a gubben är kvälls pillrerna. Munnen på den 2:a gubben är de 5 pillrerna för foten som knappt hjälper. Den gör väl så att det är möjligt att somna trots de hemska smärtorna…
Har tänkt mycket på hur ont nervsmärtorna gör. Tänkt på hur starka människor är! Tänk att gå runt med dessa smärtor och veta att det aldrig kommer sluta att göra ont. Måste ta så mycket energi. För mig finns det hopp än så länge om att smärtorna ska försvinna med tiden. Det är nog anledningen till att jag klarar av smärtorna…

Imorgon är det dags för biopsi och har de inte löst problemet imorgon så sticker jag därifrån. Men nu har de lovat så jag hoppas att det inte blir några problem imorgon. 7:30 ska jag vara där, ingen rolig tid för morgontrötta jag, men men det får gå.. Hoppas också på ett positivt svar från biopsin, förra gången var det en 0:a vilket är jättepositivt så jag hoppas på samma!

Antar att de kanske är dags för sängen nu! Håller tummarna för att det blir bra imorgon. Goodnatt!


6 svar till “Seg…”

  1. Hoppas så att det har gått bra idag. Både rent praktiskt och med bra resultat. Oh vad många tabletter 🙁 Kan du svälja allt med bara vatten? Vilken härligt knäpp idé att göra gubbar av dom mitt i allt konstigt. Heja dig!

    • Hejsan Eva-Lena, det gick helt okej 🙂 Jaa, alldeles för många, hoppas att de tar bort några snart! Får ju bara fler.. Japp, tur att jag kan svälja stora piller…. Annars hade denna resan blivit brutalt mycket värre… Jaa, jag satt och väntade och då blev det gubbar av pillrerna.. Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.