Kokosbollar

wpid-img_20140301_195440.jpg Hejsan!

Idag har jag varit iväg och tränat väldigt hårt, tog inga pauser och ändå tog träningen lite mer än 1 timme. Har börjat cykla på motionscykeln i 15 minuter vid varje tillfälle och det går ganska bra. 🙂
Många undrar vad jag gör för träning och hur mycket jag egentligen kan göra. Det känns som att jag tränar som vanligt. Det som begränsar mig är min fot som inte fungerar så bra och även bröstkorgen som jag lätt får ont i. Så jag undviker just nu att göra armhävningar, plankan och sit-ups. Just nu lyfter jag hantlar (på alla möjliga sätt) , gör lite benpress och försöker träna alla muskelgrupper i kroppen med hjälp av alla vanliga gym-maskiner. Jag tränar tills jag får känslan av att det bränner i musklerna, då kan jag känna mig nöjd. Lite krångligt att förklara övningarna, jag kanske får ta lite mer bilder istället… Att det är på Sahlgrenska som jag tränar gör mig extra trygg ifall något skulle gå snett… Eller om jag blir orolig!
Tex så har jag under den senaste tiden fått lite extra hjärtslag då och då och jag blir väldigt orolig så fort det händer… Men det ska inte vara någon fara så jag litar på det och hoppas på att tillfällena inte ökar…

wpid-img_20140304_144658.jpgHär till höger ser ni min kanin Ludde. Igår var det hans tid att åka till sjukan och han verkade inte så glad över detta. Tydligen har han eksem så min uppgift blir att smörja in de ställen där han är irriterad varje morgon och kväll ett tag framöver. Sen var han tydligen lite tjock också så han får gå på diet och motionera mer. Hans behandling klassades som skönhetsvård så jag hoppas att han känner sig extra fin nu…
Det är inte bara jag som behöver vård utan även lille gamlingen. I 11 år har jag haft honom, helt galet.. ^^ Men jag tar hand om honom så länge det behövs. 🙂

wpid-collage_93.pngIdag har jag även gjort lite kokosbollar. Så gott! Tyvärr onyttigt så jag borde inte äta fler nu… Tanken är väl att min familj ska hjälpa till med den biten. Får hoppas att de är uppätna snart.. Är såå godissugen och jag tror att det beror på kortisonet jag får. Jag skyller på medicinerna men jag vet att det är vanligt med just den medicinen… Hoppas på att jag blir av med kortisonet snart så blir det kanske lite lättare att motstå allt gott!

Det smartaste hade väl varit att aldrig göra kokosbollarna från början haha… Men idag får jag vara onyttig! ^^ Mumsimums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *