Vår men en del ångest


wpid-IMG_20140324_152204.jpg

Vad härligt det känns att solen tittar fram, jag blir så mycket piggare. 🙂 Undrar när min kropp vänjer sig vid min nya medicin så jag slipper vara groggy. Det tar väldigt mycket energi. Vi får se helt enkelt…

Det börjar närma sig den 27/3 nu. Den dagen då jag fick hjärtstoppet. Kommer inte våga vara själv en enda minut den dagen. Ska försöka göra något härligt så dagen kan bli positiv istället för vad den står för nu….
Jag vet inte vad det är som gör det men jag känner mig lite konstig, även när jag försöker att inte tänka på det som hänt. Det känns nästan som om kroppen kommer ihåg hur jag mådde förra året vid den här tidpunkten. Det kanske min kropp gör?

Det jag vet är att jag kommer aldrig glömma känslan av när jag vaknade upp på sjukhuset efter att ha legat i koma i flera veckor. Att inte kunna röra sig, inte kunna prata, inte kunna gestikulera, inte ens kunna peka… Inte ens kunna skrika… Inte veta någonting om vad som hänt… Att ha så ont och inte veta varför.. Att inte ens veta vart jag är…

Att tillslut inse att mardrömmen är på riktigt….


24 svar till “Vår men en del ångest”

 1. Älskade vännen! Jag förstår din ångest och känner själv av den… Du ska inte behöva vara själv en endaste sekund den dagen. Älskar dig oändligt – alltid!!! <3<3<3
  Din mamma

 2. Ja det var verkligen en mardröm!
  Jag tror inte att man kan förstå hur fruktansvärt det var för dig att vakna upp på det viset.

  Hoppas att du får en härlig NY 27 mars!
  Kram <3
  Sussi

 3. Söta rara modiga Sofia! Självklart känner du som du gör inför den hemska dagen. Även din familj. Tänk om man kunde vrida tillbaka tiden och göra så att det aldrig inträffade…..(du vet nog att jag hade gjort det om jag kunde:-))
  Jag håller med din bror Kalle. Låt den dagen bli något positivt, svårt kanske, men jag tror på det. Du är ju HÄR:-)
  Kraam till dig o puss på pannan!

  • Åh hej Petra 🙂 Jaa, det skulle varit väääldigt skönt om det gick! Det blev en go dag 😀 Men det vet du nog! Jaa, jag är här och du har hjälpt till med din positiva och goa energi 🙂 Kraam tillbaka ^^

 4. Det var en dag som väl ingen av oss kunde tänka att det kunde hända och ingen av oss kan känna din vånda. Vi kan bara önska dig allt gott, vårt kära barnbarn. Tack för att du finns.
  Kram momo

 5. Hoppas du får en fin dag imorgon även om väderprognosen
  för Göteborgsområdet inte ser så lovande ut.

 6. Ja vilken hemsk dag och vilken mardröm för dig och alla i din familj. Men vilken tur i allt det hemska mörka. Försök att tänka på det positiva. Vi är så många som gläds med dig/er att det har gått så bra. Största kramen.

 7. Hejar på dig imorn Sofia!!!! Jag tror att solen kommer att lysa och att du får en massa kraft och ljusa tankar av den!!!!! Stor kram!!!

 8. Hoppas att du får en riktigt bra dag idag och att den 27 mars framöver blir en positiv dag istället.
  Beundrar dig för den styrka du har och det mod som du haft under året som gått 🙂
  Allt gott idag! /Kram Ulrika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *