Titta vad jag kan nu


image

Tjo,
Titta på bilden ovan vad jag kan göra nu i ca 2 sec innan jag tappar balansen igen. Jag kan stå på tå! Utan att hålla i mig någonstans… 😮 Ville så gärna dela med mig av det då min fot för 6 månader sen var nästan helt lam. Tänk vad envishet och träning kan ge för resultat ibland. ^^ Mäktigt!!! Min fot kommer tillbaka, tyvärr består smärtorna… :/

Idag fick jag ingen bra start på dagen alls… De jag fasade för föra veckan hände idag, jag försov mig.

20 över 7 vaknade jag, kl 8 hade jag en tid på HUD- Sahlgrenska och det tar (minst) 30 minuter att ta sig in i rusningstrafik. Ni förstår nog redan nu att ekvationen inte går ihop… Jag bestämde mig för att kämpa ändå, jag försökte verkligen komma i tid…. Meeeeen jag lyckades inte och blev av med min tid 😕  Som tur var så fick jag en ny tid redan om två veckor så det var inte så stor skada skedd men det kändes riktigt surt när jag redan tagit mig in. Får investera lite i ny väckarklocka tror jag allt.
Sen skulle jag hämta ut mediciner och den medicinen som var slut hemma fanns det inget recept på på apoteket. Så de var bara till att ge upp det med och ringa min läkare för att skaffa nytt recept. Snacka om att jag kände mig besegrad.
Det krävs inte så mycket för att jag ska börja gråta ibland och just idag var en sådan dag. Tårarna bara rann och jag förstår faktiskt inte riktigt varför men ibland är det bra att bara släppa ut det. Låta tårarna falla en stund. Men jag tog mig hem och tillsammans med min pappa fixade vi en supergod och lyxig frukost och jag blev genast på bättre humör! 🙂 💕

Dagens 4 positiva:
■Jag är mycket starkare i min högra fot och tror nog att det är möjligt att nå mitt stora mål. Att bli av med fot-skenan till jul.
■Om foten börjar fungera i jul betyder det att jag också kan börja övningsköra då. Wiiih! 
■Jag har äntligen tagit kort på mina ärr och skickat in bilderna till mitt försäkringsbolag för att i framtiden kunna få ut ersättning för vanprydande ärr. Det känns stort!

☆Jag åker till Stockholm imorgon!!! 😀


16 svar till “Titta vad jag kan nu”

  • Tack Mormor, det blir jag med. Betyder att jag kommer närmre och närmre mitt största mål som är att kunna springa. Kram tillbaka!

 1. Du är bara bäst!!! Sååå mycket kämpande och ändå ger du aldrig upp! Det är ok med tårar inland, gumman… Önskar bara att jag hade kunnat vara där och krama dig just då! Men i morgon drar vi till Stockholm – ska bli så kul att vara där med dig! Så glad att jag har dig!!! <3

  • Tack Mamma, ja det vet jag. Skönt att släppa ut dem då och då. Jag behövde nog faktiskt inen kram där och då. Så de behöver du inte tänka på. Men annars är kramar bra. ^^ Kram, glad att jag har dig med.

 2. I know! Skrik och gråt. Folk måst fan få inse att vara sjuk är en kamp! Vi ska itt låssas att det går så jävla bra för någon annans skull! Det går upp och det går ner! That’s fucking life! ❤️ I feel you sister

  • Jupp, kämpigt är det men många goa stunder har man också medans man går mot ett friskare liv. Go du är, kram till dig <3

  • Sämst att vi inte kunde ses men tacksam att du stannade hemma så jag slapp bli smittad. Ses nog snart ändå. Kram till dig going <3

 3. Hörru sovfia, det blir bara stress när man inte kommer upp på morgonen. Men va kul att du kan stå på tå, när väl balansen börjar komma går det fortare och fortare. Det är inte bara benen utan hela kroppen som måste med. Jag har en pilatesboll jag sitter på hemma, det tog tid att öva men idag kan jag lyfta båda benen när jag sitter på den. Jag brukar ha den i en hörna för ibland så bara rullar den. Klumpig som jag är kan jag inte alltid komma upp själv…Ha en fortsatt sön dag..Kram

  • Ja, det vet jag ju men problemet är inte att jag inte kommer upp. Problemet ligger i att jag inte ens vaknar.. Så det ska jag försöka lösa så fort som möjligt. Ska börja med att sova mer. Jag har inga problem med balansen annars, det är ju bara det att båda fötterna varit förlamade innan. Är väldigt glad att de börjar bli så mycket bättre av all den träning jag gör. Bra att du övar med balansboll, det är suverän träning. Ha en bra vecka nu, kram

 4. Ska till hud i morgon känns pirrigt?
  Kul att du mår bättre snart dansar du snart omkring som en liten älva.
  Hadde varit kul och träffas nån gång vi kanske har ärende samtidigt till SSU.
  Har du bra sjuk gymnaster?
  Ha det gott i Stockholm♥

  • Annlouise, hoppas att de gick bra på HUD och att de inte hittade något farligt. Ja, vi får se vad jag kommer kunna göra. ^^ Ja, det får vi nog se till att lösa någon gång. Ja dom flesta är väldigt goa, tack jag hade det oförskämt bra. Kram

 5. Jag vet att det är så stort för dig, att kunna stå på tå nu:-) och jag blir så jäkla glad för din skull.:-)
  Så som du har kämpat för det!
  Såna dagar, gråtdagar, har vi alla någon gång. Jag tror att det är bra. En liten urrensning eller nåt.:-) så gråt på. Det gör jag när såna dagar kommer:-)
  Kraam på duktiga dig fialotta:-)

  • Ja, det är så himla gött!!!! Snart kan jag nog börja dansa, övningsköra, springa mm. Inte långt kvar nu. Ja dom är nog bra dedära gråt-dagarna. Kram tillbaka Petra <3

 6. Det gick jättebra på hud dom hittade inget konstigt bara att man ska smörja in sig och ha tunna kläder för solen och hatt.Jag hadde en som heter Annika hon var jätte trevlig.♥

  • Härligt Ann-Louise, va skönt för dig. Var nyligen där också och allt verkade se bra ut för min del också. Känns härligt! Får planera in att ses någon dag framöver. Ha det så bra sålänge! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.