Äntligen träning igen


image
Tränat idag

Hejsan,
Något jag missat att berätta är att jag varit sjuk ganska länge. 12 November var jag på läkarbesök och fick veta att det är ett vanligt virus jag har i kroppen som gjort att jag varit så sliten och förkyld. Pga mitt låga immunförsvar så tar det längre tid att kurera.
Men igår kände jag mig frisk nog att träna. Cyklade 1 mil på 22 minuter igår och idag cyklade jag 5 km på 11 min. Sen körde jag mycket styrka främst i armarna. Blivit lite yr när jag tränat och börjar känna mig lite sämre i halsen men hoppas att jag kan sova bort det.
Kändes väldigt skönt att känna musklerna jobba igen! Det var verkligen ett tag sen jag tränade senast…
Hoppas att kroppen repar sig så att jag kan köra ett träningspass på fredag också. 🙂


4 svar till “Äntligen träning igen”

  1. Du är ju helt klart en tjej som inte vet vad ”ge upp” är:-)
    Du kämpar o står i. Vilar när du måste, o sen på’t igen. Du har fått en fantastisk gåva o du förvaltar den såå väl:-)
    Du är en fin förebild fialotta:-)
    Många kramar till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *