Att lyckas bli pigg

image

Tjo,
Idag gjorde jag en god men riktigt sur juice av apelsiner och 1 lime. Tänkte att min kropp kanske behöver en liten boost för att hålla sig frisk. Har ni några tips på hur man håller sig pigg under vinterhalvåret?  Min plan för att må bättre och bli piggare ser ut såhär:

 • Äta minst en frukt per dag
 • Sova mer regelbundet
 • Träna oftare

Ganska simpelt men viktigt ändå. Tänker inte åka på ännu en förkylning nu när jag äntligen börjar må bättre.  Ska faktiskt prova på att träna imorgon. Det två pass jag kan välja mellan är antingen ett spinningpass för att jobba på konditionen eller ett som främst innehåller styrketräning. Vad ska jag välja? 😮

Jag ska erkänna att jag knappt rört en fena de första dagarna på året. Har mest vilat men har bestämt mig för att det är vad som behövs just nu. Idag har jag inte haft någon ork alls. Kan dels bero på att jag var på arbetsförmedlingen igår och träffade min nya handläggare. Hon visste inte vad som hänt mig så då fick jag berätta allt från början igen. Ibland när jag är för trött så blir det lite extra jobbigt att berätta. Som att jag inte riktigt klarar av att hålla känslorna borta.. Jag blev redigt trött efteråt. Men sammanfattningsvis så gick mötet bra!
Lite innan julafton blev jag sjukskriven på 50 % så numera är jag deltidsarbetssökande. Det som är synd är att inget skickas iväg automatiskt mellan försäkringskassan-arbetsförmedlingen och sjukhuset så det blir lite krångligt att hålla ordning på allt men jag tror att jag har koll på läget nu! Det känns väldigt skönt att jag blev sjukskriven igen och jag hoppas på att få ett deltidsjobb snart! Alltid bra att börja någonstans och sedan trappa upp istället för tvärtom. Helst av allt vill jag sätta igång på 100 procent igen men jag försöker att vara smart… ^^ Ge mig själv lite tid, det är alltid bra.

Ni som har varit sjukskrivna och börjat arbeta igen, har ni något tips till mig? Skriv gärna isåfall. Hör gärna av er om ni hört om någon söker personal, jag är intresserad av det mesta! Kram! 

3 reaktioner på ”Att lyckas bli pigg

 1. Jag tycker att dom tre punkterna är en väldigt bra början. Jag gör väl inte nåt utav dom , men så är jag lite trött mest hela tiden också:-D
  Ska genast ta till mig dina tips! Tack:-D
  Jag hoppas att du snart får ett jobb att gå till, få lite rutin i vardagen.
  Må så gott, o kraam

  1. Hejsan P, jaamen du har ju också ett tufft jobb som tar mycket energi. ^^ Men det med att äta en frukt varje dag passar mig jättebra. Tycker det är så himla lätt att glömma äta frukt. Nu kommer jag ihåg lättare. ^^ Ja, tack! Jag med. ^^
   Detsamma och kram tillbaka <3

 2. Pingback: lindamedic.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *