Yäiy!

image

Igår tränade jag för första gången på 1 månad. 😀 Kände mig äntligen frisk nog att sätta igång igen. Cyklade 1,1 mil på 30 min och är väldigt nöjd med det. Sen tränade jag styrka i 30 minuter till. Känns skönt att äntligen sätta igång igen. Börjar verkligen få träningsvärk nu.. 😮
Idag ska jag till min psykolog och sen är det dags för mer träning. Ska bli skönt! Längtar dock redan tillbaka till min säng….

image
Jag var så morgontrött igår att jag satte på mig linnet ut och in. Såg det inte förrens jag började träna och då var det försent att göra något åt det ^^ … Skrattade lite åt mig själv när jag väl såg det… Klant..

2 reaktioner på ”Yäiy!

  1. Härligt att börja träna igen, jag ska snart iväg. Tröjan ut och in har jag också haft. Men jag var fullt medveten pm det. Vände det själv efter halva gumpapasset, hade göömt klippa av alla lappar. Tycker dom skaver överallt. Ha de gott/ kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *