Att jämföra sig med andra…


Såhär kan det gå när man försöker ta fina bilder... :P
Såhär kan det gå när man försöker ta fina bilder… 😛

Tjenare,

Jag fortsätter med mina juicer för att försöka hålla mig frisk och må så bra som möjligt. Det är så himla gott! Mums! ^^ Blev dock lite matt när jag tappade skalen till frukterna på golvet men jag får skylla mig själv när jag försöker ta fina bilder.
I onsdags tog jag passet cxworx igen och det var verkligen inte lättare än sist. Men det var väldigt skönt att veta vad som väntade under passets gång! Då är det lättare att lägga upp träningen. Cyklade även 1,2 mil på 30 minuter som uppvärmning innan passet. Blev lite trött på mig själv att jag inte kom upp på 1,5 mil som är mitt ”rekord” men som min bror sa så kan man inte alltid ligga på topp. 😉

Jag är lite knäpp när jag tränar… För jag jämför mig med de som är i samma ålder som jag är. Som är helt friska. Ibland tänker jag att gu va kass jag är som inte orkar den rörelsen. Sen när jag ser en tant som lyckas stå i plankan hur länge som helst under passets gång så känner jag att dedär borde jag också kunna. Men sen kommer jag på mig själv att jag faktiskt inte är som alla andra i min ålder (eller lika stark som en tant i sina bästa år 😉 ). Jag kan inte förvänta mig att jag ska vara lika stark som dem. Sen fungerar ju inte min fot heller så de e lite svårt att träna ibland.
Jag har ju börjat från noll i styrka och kommit dit jag är nu. Minns att jag för nästan 2 årsen hade som mål att lära mig andas. Så knepigt att tänka på.  Det försöker jag påminna mig om ibland när jag sätter lite för mycket press på mig själv när jag tränar. Därför tog jag en vilodag från träning igår och lät kroppen återhämta sig lite. Det behövdes verkligen! Så skönt!

Vill även skriva att jag blir glad när jag får kommentarer av er. Kul att få lite respons på det jag skriver.. ^^ Tack för att ni är så engagerade! 


4 svar till “Att jämföra sig med andra…”

  1. Hej Sofia! Nu hittade jag dig igen hos ”Bengt – en del av mig”.
    Jag följde ju dig rätt mycket efter din hjärttransplantation och berättade att min ena dotter är levertransplanterad. Nu behöver hon en ny njure. Jag mår bra, och är tilltänkt donator till henne. Har bara en undersökning kvar.
    Du är en kämpe, Sofia, precis som min dotter Sarah är! Vilka ungdomar!
    Kram, Gerd

    • Hejsan Gerd, vad kul att du hittat tillbaka till mig! ^^ Vad kämpigt att hon nu ska behöva en ny njure. Hoppas ni matchar så hon kan få må bra igen! Ni är kämpar. Hoppas verkligen att det kommer gå bra för dig/er. Lycka till! Kram tillbaka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.