1,1 mil och lite till…


image

Hejsan,
Igår hade jag en ordentlig träningsdag på 2 timmar. Först tränade jag styrka 1 timme med transplantationsgruppen. Det är en grupp där vi endast är transplanterade eller påväg till en transplantation. Igår var vi bara 6 personer och jag är enda tjejen. Yngst är jag också… Hah Men det är suveränt för att jag slipper köa till maskinerna jag ska använda.
Första passet cyklade jag 0.5 mil innan jag började träna styrka. Det var mest armar och bål träning som jag fokuserade på.
Andra passet är intervallträning på cykel som också ligger på en timme. Jag lyckades cykla nästan 1.2 mil på ca 25 minuter. Är ganska nöjd med min insats då jag inte tränat under hela min förkylningsperiod på 4 veckor.
Känns härligt att jag inte tappat så mycket kondition. Blir fortfarande yr när jag cyklar men då brukar jag bara sakta ner lite för att ge kroppen en chans att återhämta sig. Efter 25 minuter på cykeln är det cirkelträning som gäller
Där är det mest lår, armar och balans jag tränar.

Många tror att jag knappt kan göra något på gymmet och om jag kan så är det väldigt låga vikter och få upprepningar. Så är det absolut inte. Jag kör på så hårt jag orkar och ökar vikterna successivt. Jag utmanar mig själv, blir svettig och kan ta ut mig. Så nu vet ni det! ^^

Hoppas att alla som läser detta har en go helg! Tack för alla kommentarer på det tidigare inlägget, får hoppas jag kan vakna av flera väckarklockor nu… 😉


5 svar till “1,1 mil och lite till…”

  1. Härligt att höra vilka framsteg du tar, visst är det kul att kunna öka lite då och då. Sen i nästa sekund blir man förkyld och får börja om, som nu drabbade dig. Men allting blir bättre. Kul att du tränar med andra transplanterade, ni har ju så mycket gemensamt. Jag undrar om du är med i Riksföreningen Viking, vi har en FB-sida för bara ungdomar.
    Där kan man träffa många i sin egen situation och vi ska jobba på att ha nätträffar. Där finns många trevliga ungdomar.
    Imorgon ska jag få min influensaspruta även min man ska ta den sen jag blev transplanterad.
    Ha en skön kväll/Kram

    • Tack Lisa, det är väldigt skönt faktiskt. Det är jag inte än men tror jag ska gå med i den ganska snart. Har några tjejer som även haft hjärtpumpen som jag umgås mycket med. Dom är suveräna att ha då vi vet hur kämpigt det var att gå och vänta med hjärtpumpen. Jag ska ta min influensa spruta på onsdag om jag är frisk då. Hoppas på det. Kram tillbaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *